ZEITGARD ANTY AGE СИСТЕМА

ZEITGARD - ANTI AGE SYSTEM
РЕШЕНИЕ В ТРИ СТЪПКИ ЗА НЕПРЕХОДНА КРАСОТА

Цялостно решение за непреходна красота
Цялостният ZEITGARD Anti-Age Мениджмънт ви помага да спрете времето и да запазите младежкия вид на лицето си. Вечната младост и красота винаги са били мечта на много хора. ZEITGARD е специално разработен за професионално приложение у дома. Доверете се на иновативната техника, която досега бе позната единствено в салоните за красота. Само в три лесни стъпки постигате дългосрочни резултати. Започвате с почистване на порите на лицето в дълбочина, което подготвя оптимално кожата за следващата грижа. Следващата процедура срещу стареене може да смекчи бръчките и стимулира дълбоките слоеве на кожата с незабавен осезаем ефект. Завършекът на програмата предлага съобразена с типа кожа, богата, надграждаща грижа, която допринася за регенерация на кожата и за това, тя да може да изглежда по-дълго млада и свежа. С ZEITGARD вие вземате грижата за красотата си в свои ръце.

СТЪПКА 1: ZEITGARD CLEANING SYSTEM ЗА СИЯЙНО ЧИСТА КОЖА 

madama 2

Почистване на лицето от ново измерение
Сияйно чиста кожа за нула време с ZEITGARD Cleansing Brush! Иновативната електрическа почистваща четка оптимизира класическото почистване на лицето. Тя отстранява грим и други замърсявания до 10 пъти по-ефективно, без да натоварва кожата допълнително.

Уникална концепция за хигиена
Специално разработените за LR заоблени влакна на главата на четката остават хигиенично чисти до 3 месеца благодарение на антибактериалното действие на мощната съставка MICROSILVER BG™. Тя действа като защитен щит: намалява бактериите и предотвратява новата им поява.

Почистване на кожата на ново ниво
Иновативната ZEITGARD Cleansing Brush прави революция в класическото почистване на лицето. Тя е по-ефективна от ръчното почистване и е особено нежна към кожата.
Взаимодействието на четката и текстурата на почистващия продукт създава фина „мрежа“, която отделя замърсяванията от кожата, свързва се с тях и ги отстранява напълно. По този начин кожата ви е оптимално подготвена за останалите стъпки от грижата за лице, а тенът става по-фин, по-гладък и сияен – нещо, изключително важно и за жените, и за мъжете!

четка

ИНОВАТИВЕН ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ

Почистващата система ZEITGARD
Това е детайлно разработена цялостна система: осцилиращите влакна на четката освобождават кожата дори от най-силните замърсявания, перфектно пригодената текстура на почистващите продукти улавя замърсяванията в нещо като „мрежа“. Резултатът: видимо и дълготрайно подобрен вид на кожата.

Осцилиращата четка прави разликата
Уникалните влакна на четката на ZEITGARD Cleansing Brush осцилират до 7.000-пъти в минута! Заоблените влакна се плъзгат по кожата на лицето и отстраняват замърсяванията щадящо, но ефективно. За сияйно чиста кожа. Убедете се сами!

ПРИЛОЖмадама 3ЕНИЕТО

По-чиста кожа само за 1 минута?
Dermatest потвърждава: почистващата четка ZEITGARD осигурява до 10 пъти по-ефективно почистване от обичайното. Използвайте почистващия продукт ZEITGARD с четката за 20 секунди за всяка зона от лицето (чело+нос, за всяка буза+брадичката). Кожата изглежда по-фина, стимулира се и при редовна употреба може да стане по-стегната!

Ефективна система
С една минута приложение на ден се постигат бързо видими резултати. Почистващите четки и висококачествените почистващи продукти ZEITGARD са оптимално съчетани помежду си.

Видими резултати
*Подобрен вид на кожата благодарение на почистването в дълбочина
*Идеална подготовка за следващите стъпки за грижа
*По-гладка кожа чрез масажната функция
*Тенът изглежда по-сияен и жизнен

измиваш крем

ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Почистване на лицето за всяка потребност и желание
Почистващата четка ZEITGARD Classic е подходяща за всички типове кожа. С по-твърдите влакна, снабдени с технологията MICROSILVER, се постига почистване в дълбочина. Леко пенливият гел със специално пригодена за почистващата програма текстура оставя усещане за свежа кожа.

За чувствителна кожа са подходящи меките влакна на почистващата четка ZEITGARD Soft, също с технологията MICROSILVER. Нежният крем, специално разработен за чувствителната кожа, идеално завършва почистващата програма.

СТЪПКА 2: НАМАЛЕТЕ БРЪЧКИТЕ С ZEITGARD ANTI AGE SYSTEM

Уникална специална грижа срещу стареене на кожата
Видимо по-красива кожа с едно натискане на копчето с ZEITGARD Anti-Age System. Революционният уред ZEITGARD 2 в комбинация с ефективни продукти срещу стареене осигурява професионална, цялостна и интензивна грижа за вкъщи. Приложение от 4 минути на ден е достатъчно, за да изглежда кожата видимо по-млада и със смекчени бръчки.

madama

Професионална технология
ZEITGARD 2 anti-ageing device комбинира три доказани дерматологични подхода в един уред. При първата фаза загряващата процедура отваря порите. Така подхранващите вещества проникват по-дълбоко в слоевете на кожата отколкото обикновен крем за лице би могъл. След това чрез нежно охлаждане порите се стимулират да се затворят. Така продуктите срещу стареене остават в слоевете на кожата и могат да разгърнат пълното си действие отвътре навън. За подпомагане на загряващата и охлаждащата процедура ZEITGARD 2 anti-ageing device разполага с допълнителна функция вибрация. Тя помага за транспортиране на активните вещества още по-дълбоко в кожата и оптимизира усвояването им. Кожата получава истински прилив на енергия и изглежда отново по-гладка и млада.

Основни предимства:
* Иновативна технология, в домашни условия, която ще ви спести непоправимото увисване след процедура с ботокс
*Продуктите срещу стареене се заключват дълбоко в кожата и разгръщат пълното си действие отвътре навън

*Чрез вибрацията слоевете на кожата допълнително се стимулират и така активните съставки могат да се разпределят по-добре
*Подпухвания на кожата като торбички под очите могат да бъдат намалени, тъй като задържаната течност се премахва
*Комбинацията от загряване/охлаждане и вибрация носи истински прилив на енергия за кожата

Ефективна и интензивна грижа за кожата
Най-добри резултати с ZEITGARD 2 anti-ageing device се постигат в комбинация с продуктите за интензивна грижа ZEITGARD Anti-Age. Те предлагат специално разработени ефективни формули за всяка зона от лицето. Околоочният серум снабдява тънката кожа около очите с трайна хидратация. Двата крем-гела ZEITGARD Anti-Age System са специална грижа за млада или зряла кожа и са разработени за третиране на бръчки по челото и бузите, където кожата е по-дебела:

serum

ZEITGARD Anti-Age System Околоочен серум
Околоочният серум е висококонцентриран продукт. Уникалната композиция от активни съставки отговаря специално на потребностите на фината и тънка кожа в областта около очите. Леката консистенция на околоочния серум се абсорбира лесно от деликатната кожа и я овлажнява нежно. Така кожата си отпочива и придобива дълготрайна жизненост и еластичност. Фините бръчици видимо намаляват.

Отличително предимство:
ZEITGARD 2 anti-ageing device е с ергономична форма, за да може да се ползва за чувствителната зона около очите. Така околоочният серум може да бъде нанесен по възможно най-добрия начин.

ZEITGARD Anti-Age System Хидратиращ крем-гел
С хидратирhidratirashtащия крем-гел получавате продукт за богата, интензивна грижа, който действа срещу началните признаци на стареене на кожата. Съществена причина за преждевременното стареене на кожата често е намаляващата способност за хидратация. За да я
съживи, хидратиращият крем-гел хидратира кожата и укрепва контурите. Кожата става сияйна, по-стегната, гладка и млада от преди.

ZEITGARD Anti-Age System Реструктуриращ крем-гел
Реструктуриращият крем-гел е спец
иална грижа за зрялата кожа, която действа перфектно за стягане на контурите на бузите и челото. Благодарregenerirashtение на крема кожата е по-стегната и така дълбочината на бръчките може да се намали. Кожата на лицето става по-еластична, изглежда попълнена и подмладена.


Приложението
Нанесете избрания продукт срещу стареене върху съответната зона на лицето. Използвайте функциите загряване и вибрация на ZEITGARD 2 anti-ageing device, за да влязат активните съставки в кожата. За да се абсорбират още по-добре, след това използвайте охлаждащата функция, за да затворите порите, и вибрация, за да стимулирате кожата.

Видими резултати
*Кожата изглежда по-млада

*Бръчките изглеждат видимо намалени
*Кожата изглежда по-сияйна

СТЪПКА 3: ZEITGARD CARE SYSTEM ЗА ЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

madama 4

По-ефективна грижа за лицето от преди
Подходящата серия за високоефективна грижа за всяко желание и тип кожа. ZEITGARD Care System завършва перфектно вашия индивидуален Anti-Age Management. Независимо от пола и възрастта – с подкрепяща и ефективна грижа за лицето вече не оставяте красотата си на случайността, а се грижите за трайно красива кожа.

Висококачествени активни съставки за вашата красота
ZEITGARD Care System е базирана на съставки с най-високо качество, които са допълнително оптимизирани и сега постигат още по-добри резултати. Всички продукти за грижа за лицето в допълнение съдържат есенциални аминокиселини. Те подобряват приема на влага от клетките на кожата и създават оптимален хидробаланс на кожата. Благодарение на тази ефективна композиция от активни съставки кожата изглежда видимо по-жизнена.

Аминокиселините – допълнение за нежна кожа
*Подпомагат защитната функция на кожата

*Повече еластичност на структурата на кожата
*По-бърза регенерация на клетъчните стени
*Ефективно изглаждане на кожата на лицето

злато

ZEITGARD NANO GOLD

Защита срещу преждевременното стареене на кожата
Златото и коприната не са само символ на високо качество. Те също са ефективно средство срещу преждевременно стареене на кожата. Златото осигурява оптимална UVA-защита, докато копринените протеини допринасят за изграждане на собствен за кожата колаген в по-дълбоките слоеве на кожата. Заедно те защитават кожата от преждевременното стареене, предизвикано от слънчевото лъчение, и ускоряват регенерацията на клетките. ZEITGARD NanoGold глези кожата на лицето с активния си комплекс и оставя усещане за кадифена мекота.

ZEITGARD диамантиBEAUTY DIAMONDS

Богата комбинация от активни съставки срещу стареене на базата на диаманти
Понякога всички имаме нужда от лукс. За зрялата и взискателна кожа само най-доброто е достатъчно добро. С модерната, базирана на диаманти комбинация от активни съставки на ZEITGARD Beauty Diamonds правите правилния избор. Ексклузивната глезеща текстура на крема за лице и ефективните съставки срещу стареене изграждат ефективна защита срещу външните влияния. Стимулира се стягането на кожата и по този начин контурите се изглаждат. Дневният крем със своята нежна текстура прониква изключително лесно в кожата и се грижи за видимо изглаждане на бръчиците. Нощният крем е идеален за зряла кожа. Във фазата на почивка кожата работи непрекъснато за регенерацията си. Ценните масла и специалните съставки срещу бръчки на нощния крем помагат на кожата на лицето да отпочине и й осигуряват най-висок комфорт. За най-добри резултати се препоръчва продължителна употреба.

power lift

ZEITGARD POWERLIFT

Интензивен прилив на свежест за нея и него
Прилив на свежест за кожата – по всяко време. Ако кожата на лицето ви е суха и напрегната, ще ви помогне бързата и лека хидратация и грижа на ZEITGARD Powerlift. Благодарение на перфектното съчетание от съставки като Reductine®, екстракт от водорасли и различни билки кожата може да бъде оптимално хидратирана. Powerlift е бързо решение за повече жизненост и еластичност и е идеалната първоначална грижа от ZEITGARD Anti-Age Management.

ZEITGARDplatimium PLATINIUM

Перфектна грижа за мъжката кожа
Грижата за лицето отдавна не е само приоритет на жените. Мъжката кожа също изисква поддръжка. Необходима е специална формула, която да отговаря на потребностите на кожата на мъжете, тъй като тя е по-дебела и здрава от тази на жените. За оптимален транспорт на активните вещества ZEITGARD Platinum притежава разработена за мъжката кожата крем-формула, която попива бързо, овлажнява интензивно и подхранва ефективно. Така мъжете получават правилна грижа през целия ден.

serox

ZEITGARD SEROX

Ефективна грижа за лицето срещу мимическите бръчки
Бръчките около очите, по челото и около носа често са резултат от активен живот. С ZEITGARD Serox можете целенасочено да смекчите тези бръчки. Ексклузивната и перфектно съчетана комбинация от активни съставки от Argireline®, Ameliox® и Hyaluronic Spheres® придават на кожата ви отново видимо повече жизненост и еластичност. Видимостта на бръчките е значително намалена.